Mysdag

Idag är både Jeppa och Olof lediga från sina jobb. Dagen är planerad.

Nu blir det gång ner till Caroli City för att inhandla lite nödvändigheter och en god frukost. Sedan blir det tortyrkammaren och efter det påbörjas Klubblags-VM i FIFA10.

Det kan inte bli mycket bättre dag än såhär.

Kvällen är öppen för allt och det är bara fantasin som sätter gränser.

Olof har inte varit uppe såhär tidigt på hela seklet knappt och Jeppa börjar dagen med sin specialitet som vanligt, dock framgår det inte i texten vad det är, men som sagt, bara fantasin sätter gränserna.

Knock out

Olof har åter en inkomst, Jeppa gratulerar och hoppas det håller i sig några månader.

Jeppa fick nu också Olof att spela klart VM. Olof har dragit sig ett tag för detta då det sett väldigt mörkt ut med bara Uruguay kvar. Det blev bara 70 min spel av matchen, sen la Olof sin kontroll och ville inte spela mer för datorn förstörde för honom.

Jeppa är mycket nöjd + 1 pizza iår.

Olof är mindre nöjd, men vill börja spela en ny turneringen där förhoppningsvis Jeppa har mindre tur och datorn inte förstör för Olof.

Datorn är skyldig Jeppa en pizza, inte Olof säger Olof bestämt.

Nu ska en stor klubblagsturnering lottas.

Jeppas dag!

Började med en fin förfest där 9 killar satt och klunsade om fyra x-boxkontroller. Två mot två på FIFA, mycket handsvett från många olika killar på samma kontroll. Och nio gånger så många ursäkter, dock lättare för Olof att skylla ifrån sig på sin medspelare när han förlorade.

Olof lämnade festen vid 22:00 för att gå på Magnus 25-årsfest och grabbarna spelade vidare. När Olof mötte upp folket ute, så var det inte samma folk längre.

Jeppa kom mot baren, helt blöt i ansiktet och gned sig i ögonen..."Jag fick en drink av en tjej....i ansiktet". Och bara någon halvtimme senare var han förbjuden att beställa in sprit i baren.

Olof fann alla andra från festen oerhört berusade med, och började undra vad som pågått där. Tydligen bara tv-spel. Men Olof anar något större....

Det blev övernattning hos Jepplof och folk crasha där som vanligt.

Dagen efter sjöng världens längsta man och Olof en fin låt, totalt osynkade, i olika oktaver för en oerhört bakfull Jeppa som fyllde 23 år.

Att ligga bakfull och höra oväsen är bara okej på sin födelsedag. Olof och den långa killen gjode en egen koreografi som ratades av Jeppa dock.

Kvällen blev en onlinepizza som vanligt och den nördiga kompisen kom över och tittade på Inter - Milan. En riktig jävla skitmatch där domaren var köpt tyckte alla (inte Olof som skriver i bitterhet om ni tror det).

Här satt fyra personer under kvällen, en tjej och fyra killar. Ungefär så som ett gangbang skulle sett ut om Olof och Jeppa hade fått bestämma.

Sov sött, vakna blött.

Såhär glad är man när man fyller 23 år


Och ni har valt...

Efter en tuff omröstning på facebook, så hamnade två alternativ på samma antal röster och nä, det var inte 1-1.

Jeppa fick då gå in och lägga en avgörande röst, han la sin röst på Higher med Erik Grönwall. Så ni kommer vid månadens slut kunna höra hur det hade låtit om Jeppa stått i finalen av idol(vilket han antagligen gjort om han bara sökt).

Snart spelas det kvartsfinaler i VM. Martin är på plats för att följa dem. Jeppa och Olof är lite konfunderade varför soffan inte är fylld av åskådare.

Träffar ni Jeppa ute inatt, så bjud gärna :). Jeppa fyller alltså år den 24 januari.

Folk får gärna bjuda Olof också, då han haft lite otur med jobb på senare tid

Paradise Hotel på Idol!

Catja från Paradise Hotel har tydligen varit med på Idol, detta uppmärksammade den nördiga kompisen om...


Olof har världens bästa mamma....

....en sådan mamma som ringer och frågar om Olof och vaken och om det går bra att hon kommer bort på lunchen till lägenheten om hon köper med bullar och äter här.

Olof har verkligen inget emot det. Och alla som är med i gruppen Jag har världens bästa mamma, kan bara lägga ner. Gruppen kommer säkert att byta namn till Jag har sex med min mamma ändå.

Nu till något viktigare, kan man vara bisexuell utan att ha haft sex med en kille? Det borde man kunna vara, för Olof är ju hetero påstår han, och han har inte legat med någon tjej.

VM lever

Efter hetska diskussioner så kom Olof och Jeppa inte fram till mer än att de hatar varandra(mest när det gäller tv-spel) och att ingen av dem någonsin kommer lägga sig i en konflikt.

Därför kom de fram till följande:

Italien-Argentina spelas om från läge 2-2 i straffsparksläggningen och Italien har en missad straff

Matchen efter där Jeppa och Olof först spelade vidare för bara spela av turneringen, stod det 2-0 när den avbrötts. Där händer följande, matchen spelas om från minut 20, och ledning 2-0 för Uruguay mot Paraguay

Simuleringen kvarstår mellan Sverige och Korea, så där är Korea vidare.




Det kanske är så att efter turneringens slut, så kanske bloggen bara skrivs av en person. Det finns mycket som pekar på att efterspelet kommer innefatta blod och eventuellt också död

Halleluja-moment

När Olof vaknade idag fick han ett mejl. Det var Facebook som hade svarat på alla hans 6 mail som han skickat.

Facebook sa att det inte var acceptabelt med nakenbilder av killar med hängpattar. Olof tog åt sig av kritiken och har nu sitt gamla konto tillbaka.

Han har kvar sitt nya konto ett tag till då omröstningen av bloggen sker där, men kommer efter denna att bara använda sig utav sitt gamla Facebook-konto.

Lycka kommer när man minst anar det, håll dina ögon öppna!

Demolition Man

Jeppa har precis förstört ett helt VM-slutspel.

Olof och Jeppa har lagt ner åtskilliga timmar på att spela x-box idag, de får ju passa på att spela när Jeppa inte är med sin flickvän och detta var typ första gången 2010. Jeppa håller sina nyårsmål i alla fall genom att vara en bättre pojkvän för Cissi. Men Olof tycker att Jeppa är en sämre pojkvän.

VM var lottat och Jeppa och Olof hade lottat via världsrankningen och allt när de seedade grupperna.

Nu var de i 8-delsfinalerna och Italien mötte Argentina, efter 2-2 vid fulltid och förlägning så blev det straffar.

Då finns det en gyllene regel, man får INTE lägga straffarna mitt i mål.

Jeppa la tre stycken straffar mitt i målet och avgjorde på en sådan. Fusket blev för mycket och Olof krävdes att turneringen förklarades ogiltig. Italien förlorade på fusk!

Turneringen simulerades klart och Ryssland vann i finalen mot fusklaget Argentina. Alltså borde Olof egentligen ha rätt till pizzan och läsken anser han.

ALLT ÅT HELVETE!

Skäll på gymmet

Jeppa var idag och tränade med "den nördiga kompisen", för att Olof kände sig lite sliten av all tidigare träning.

När Jeppa och "den nördiga kompisen" skulle lämna gymmet, så säger tjejen som jobbar där till dem, ska ni använda skivstången något mer?

Så sa Jeppa nej, och förlåt jag glömde vikterna på, så Jeppa tänkte gå tillbaka och plocka bort vikterna.

Men innan Jeppa går ber han om ursäkt. Då svarar tjejen, det är lugnt, det var ändå inte så tunga vikter på.

Jeppa känner sig nu sjukt nere och kanske det kan påverka honom negativt och hjälpa Olof i FIFA VM.

Bögarna spelar FIFA

Roligt med kommentaren Jeppa och Coolof fick av Ricky.

Bloggen handlar ju om manlig kärlek, vill du att Jeppa och Olof ska vara bögar, så är det så. Manshoror är en annan definition.

VM2010 har starat!


Det har börjat bäst för Jeppa än så länge, Olof skyller på ett par kinesiska mittbackar och jet-lag. Jeppa sitter mest och myser i sitt skägg.

Röstningen har börjat på Facebook, det finns 5 låtar att välja mellan.

  • Walking in Memphis
  • Higher (Idol-låten)
  • Stad i ljus
  • Nathalie
  • Heaven
Skriv på Facebook i Jeppa och Olofs mejl och lägg din röst. Glöm inte att bli medlemmar ideras grupp om ni inte är det redan, Mansforum heter gruppen, där Jeppa och Olof skickar ut lite info om något speciellt som sker på bloggen.

Snart blir det pannkakor och kanske en fotbollsträning ute i Bunkeflo.

FIFA kommer att uppdateras med matcher, ställningar osv inom kort när dagen lider mot sitt slut.

En bra dag

Idag är Jeppa och Olof lediga tillsammans och har inga direkta planer. Detta var väldigt längesen, så idag kommer det spelas mycket tv-spel.

Olof har under helgen visat att ett av hans mål med året blir väldigt svårt att hålla.

FIFA och pannkakor är det enda på dagsschemat

En grann gran!

Grandagboken uppdateras....

Nu hänger den kraftigt och den skulle kastas ut i onsdags när Knut hade namnsdag.

Men icke, ni kommer att kunna följa granen till sin död här. Dock kommer granen inte att finnas med på bloggen varje dag.

Släpar lite väl mycket i marken kanske, men äsch, det löser sig!

Stjärnan hänger snyggt!

Nu fick Jeppa komplex, han tycker att hans huvud försvinner när han spänner sina armar över axlarna.

Nu blir det till tortyrkammaren, ciao!


Håll tummarna

Jeppa hade med sig Olof till spelbolaget idag, de hann knappt fram till kassan innan en vettskrämd kassör kastar upp ett helt nytt spel att ersätta Jeppas begagnade FIFA med. Antagligen Olofs aggressiva biceps som skrämde skiten ur honom, eller så var han trött på ha Jeppa och Olof i butiken så ofta. Olof tror starkt att det berodde på det första.

Nu ska Jeppa och Olof gå och trimma sina vapen inför kvällen.

Sen blir det VM-premiär!



Kommer livet aldrig bli bra igen?

Igår var Jeppa och lämna in FIFA för att få det fixat. De hade sagt Jeppa skulle få en helt ny skiva, men istället så körde dem skivan i någon maskin som tog bort repor.

Idag tog Jeppa hem den nördiga kompisen för att premiärspela FIFA, men det sket sig hårt. Spelet funkade fortfarande inte.

Jeppa och Olof kommer imorgon att gå bort till Spelbolaget och hota dem med stryk om de inte får ett FIFA som funkar. De lär bli rädda som Jeppa och Olof ser ut nu efter 2 månaders träning.

Att vara på fel plats vid rätt tillfälle..

Ett 20-tal viktväktare i Växjö samlades igår för att väga sig i föreningens lokaler och se hur mycket övervikt de blivit av med. Då brakade det till – det var golvet som rasade. Ingen skadades. Rasorsaken är okänd.

Artikeln i sin helhet

Najs godis!


Godis format som snoppar och vaginor! Härligt! Vart kan man köpa det? Framgår inte av artikeln....

Jeppas engelska skola

Ni fick ett litet smakprov på Jeppas engelska via bonden senast, men nu kommer ytterligare ett klipp som är i klass med Jeppa.

Detta är en intervju med AIKs security-manager, han håller ungefär samma klass som Jeppa på sin engelska.


Dubbla segrare

Idag är Jeppa ledig, och hans dag kunde inte börja bättre. Jeppa föreslår precis innan han och Cissi tar sig ur sängen att de ska klunsa(sten,sax, påse) om handla bullar. Jeppa vinner med en påse, han tänkte att Cissi är för lat för orka öppna handen.

Jeppas dag är redan perfekt. Olof hade precis vaknat också, vilket gjorde att även han fick smaka på segerns sötma utan att behöva förta sig. Passar Olof perfekt!

Olof vill bli hjärnkirurg när han blir stor....


Glöm inte att önska låt!

Jeppa och Olof kommer att tolka en ny låt inom kort på bloggen, och de skickade ut ett mejl till alla medlemmar i Mansforum-gruppen på Facebook.

För er som inte har gjort det så kan ni gå in HÄR och rösta, Jeppa och Olof har redan några låtar valda och på söndag kommer de att utse finalisterna.

Dag 2

Idag har Olof kommit i tid igen, peppar peppar....

Olof har druckit så mycket läsk och energidryck idag så han har ont i magen och är uppe i varv. Fanns inget att göra på jobb idag.

Kollegerna orkade inte mobba Olof för Per-Olof längre, så nu går han under namnet P-O rätt och slätt.

Imorgon kommer Olof att få en cykel, den kommer bli den coolaste i hela staden.

Jeppa var i extas när Olof kom hem från jobb. Jeppa kunde inte vänta med att visa upp sina nya fräcka 3D-glasögon som han hade snott från biografen efter Avatar-filmen.

Jeppa tog 3D-glasögonen med motiveringen "Jag kan smuggla in dem om jag ser filmen igen".

Så Jeppa kan tänka sig att betala 150 kr igen för att se en film han redan sett, men ett par glasögon för 20 kronor......

Olof skulle inte bli förvånad om Jeppa var helt blå en dag när han kommer hem från jobb........

Det enda Jeppa pratar om är Avatar. Jeppa satt förra veckan och berättade för sin flickvän om alla karaktärer i filmen och deras superkrafter, under tiden som trailern rullade.





Succé första dagen!

Coolof fick inte sparken!

En underbar nyhet!! Olof kände Jeppas stöd runt middagstid då Jeppa skrev i ett SMS, "Har du kvar jobbet?"

Olof gick faktiskt till jobb imorse, trots att han gick halva sträckan fel så tog det bara 15 minuter. Detta måste bero på Olofs enorma benmuskler och hans fantastiska vilja.

Under tiden Olof gick till jobb så tänkte han på en massa ursäkter som han kunde använda om han kom försent.

När Olof fick sitt schema så hade chefen skrivit Per-Olof på schemat istället.

Okej att Olof börjar känna sig gammal och har ett namn som var populärt i mitten av 1900-talet. Men att ta ett namn från 1200-talet kändes sådär.

Nu kommer Olof att skylla på sitt alter-ego Per-Olof om han kommer försent.

Nu ska Olof och Per-Olof sova, imorgon är det en ny chans att komma försent, ny dag, nya förutsättningar!

Olof ska jobba!!!!!!!!!!

Imorgon börjar Olof jobba. Nu är han så fattig att han måste gå till jobb. Som tur var fick han anställning nere i Västra Hamnen och inte i typ Lödde eller Arlöv.

Olof ska sitta vid en dator hela dagarna på sitt nya jobb, ungefär som när han är arbetslös, men nu får han betalt istället, låter lagom hårt!

Ikväll har Olof laddat upp ett album på Facebook med julkalendern, förutom lucka nummer 5, men det har ju sina anledningar.

Skulle Olof bli utslängd från Facebook igen så ska han heta Oslof Coollund


En vacker syn!

Matchen var Boston - Vancouver i NHL10, matchen slutade 1-1 efter full tid och ingen av pigorna lyckades göra mål under straffläggningen.

Bör tilläggas att det var första gången de båda spelade spelet.


Ännu en dag, jag vaknar upp igen, naken vid min tv, som visar...

Igår var Jeppa och Olof på lekhumör, de bjöd in halva världen. Olof bjuder så många som möjligt för att få så många pantflaskor som möjligt över. Ett bra sätt att gå runt. Olof funderar på att bli klubbarrangör.

Jeppa och Olof dumpade alla och drog till Deep, det var längesedan. Bara långhåriga rockers i kön och inga tjejer skymtades. HELT JÄVLA PERFEKT!

Musiken var det bästa på länge med Ramones, Nirvana osv och tjejerna lyste som sagt med sin frånvaro.

Idag är det sista dagen som Olof är arbetslös, Olof mår otroligt dåligt. Pappa Gert kom precis in med en dator och lite andra saker till Olof. Helt oväntat drar han fram en burk och säger "det här måste vara din"

Det visar sig vara en blå dax-vax från 1995 eller något. När Olof gillade pop-frilla.

Olof har precis öppnat en ny sorts kaffe, Forza!, lite mörkare och faktiskt gott morgonkaffe, man vaknar till.

Ikväll blir det onlinepizza som sig bör på söndagar, och Olof ska få besök av det motsatta könet i form av partypinglan Moa.


Må dåligt!

Jeppa och Olof har det väldigt jobbit just nu. FIFA har gått sönder och pga att Jeppa inte är en tillräckligt bra kompis(sjukar sig för reklamera FIFA) så har de inte kunnat spela på hela året.

Jeppa och Olof har inte haft ett såhär långt speluppehåll sen Olof bodde i Oslo 06/07. Då kanske ni kan förstå hur dåligt Olof och Jeppa mår.

Jeppa och Olof har lottat upp VM, allt enligt FIFAs världsranking osv är grupperna lottade. Det är SJUKT! frustrerande säger dem båda att inte kunna spela!

Så nu ska Jeppa och Olof se till att dränka sorgerna i sprit och kanske sörja FIFA med en match på NHL

Citat av Jeppa kl 01:00 till sin flickvän Cissi

Ska vi gå in och lägga oss? Jag ska upp och sova imorgon...

What about now?

Den där granen som Olof tog på sig att sköta har det gått sådär med. Man skulle kunna se det som ett faderskapstest. Ponera att granen var Olofs barn, i så fall hade det barnet haft benskörhet!!!

Olof har kapat av granen på toppen för att den skulle få plats, och då dör den snabbare, sedan har Olof även glömt att vattna granen, och nu kommer han inte in med vattenkannan heller, för grenarna hänger i vägen och om Olof så lite som bara nuddar grenarna så ramlar alla barr av.

En annan sak som kom på tals. Olof får inte dammsuga upp barren, för det kan ta sönder dammsugaren, och Jeppa och Olof äger ingen skyffel heller.

4 kulor har fallit till marken, Olof säger att han kommer låta granen stå tills alla kulor fallit av, eller hela granen har rasat, fortsättning följer.....


Jeppas mål 2010

Jeppa har inte några nyårslöfte att ge, men däremot tänkte han precis som Olof att dela med sig av sina mål med 2010.

Mål för 2010

  • Gå plus minst 10 pizzor mot Olof
  • Vara den bästa nördiga pojkvännen som finns
  • Vara skitsnygg till beach 10
  • Träna sången varje dag, så att idol 2011 får en fantastisk vinnare
  • Behålla samma jobb
  • Få mansforum att ta några steg till i sin utveckling, så att Jepplof får sitt eget tv-program

En tanke från Seinfeld!

Fördelen med att vara bög är att man dubblar sin garderob om man blir tillsammans med någon i sin egen storlek

Coolofs mål 2010

Olof satt och tänkte igenom året som varit, och året som komma skall. Vissa saker känner han att han måste utveckla, eller lägga av med för att inte känna att han står stilla.

Denna lista är små mål och önskningar som Olof tänker sig.

Mål för 2010
  • Få sparken max 3 gånger
  • Gå upp 5 kg i vikt
  • Försörja sig halvt som spelexpert på internet och med det egna spelandet
  • Slipa lite till på gitarr och sång
  • Inte bli lika as-kalas varje fylla
  • Få proffskontrakt i x-box
  • Omslagspojke på Zoegas-paketen
  • Göra Mansforum till en av Sveriges främst lästa bloggar

Anna Book - All natural!

Nu har Olof och Jeppa en ny mental runkbild.

Olof hade fått nys om att Anna Book skulle uppträda naken i tv och kunde inte vänta på att få se detta.

Olof kunde inte hitta bilder, så han gav detta i uppdrag till den nördiga kompisen, tog ungefär 30 sekunder!


Jävligt fundersam här....

Jeppa och Olof ser på Vinterkrysset, och helt plötsligt nämndes Kiss, bandet som Olof och Jeppa ska se i sommar i Malmö när de kommer.

Helt plötsligt kom någon av Jeppa och Olof att tänka på en sak.

Vad är motsatsen till kiss? Borde inte det vara bajs?

Eller kanske inte, men skulle man ställa frågan till 20 olika personer på stan så skulle Olof bestämt hävda att minst 16 hade svarat detta.

Något som vet det riktiga svaret?

Livet tillbaka för Coolof

Efter att Jeppa varit på en egen liten utflykt i ett dygn, så är allt återställt. Det jobbigaste för Olof var inte att Jeppa var borta, utan att Jeppa hade tagit med sig inte bara Xboxen, utan också TVn. Olof har mått psykiskt väldigt dåligt under dygnet som gått.

Jeppa har varit på kusinträff i Anderslöv, vilket innebär 4 tv-apparater samlade i ett och samma rum med 4 wii, 3 xbox och 8 nördar. Ca 14 timmars spel i streck, lite sömn och några timmars spel till.

Det har spelats mest mario kart(skitspel enligt Jeppa) och Halo 3(något bättre), men även en del Dirt(skitspel) och NHL(enda bra spelet). Som ni förstår så hanterar inte Jeppa några fordon, inte ens på tv-spel.

Enda viktiga som hände var att de "gamla" vann lagtävlingen i Halo. Jeppa hade flest kills en enda gång under alla omgångar, det var i den avgörande matchen. Detta för att Jeppa endast tar i när det är viktigt, något alla kan ta att komma ihåg.

En stolt Jeppa fick utmärkelse för bästa tv-spels tisha.



Smygfilmat!

....en liten kamera instoppad i lägenheten, kanske kommer en ny video från Jeppa och Olof.

Åter igen är det Jeppa som står för skönsången och Olof på gitarr.


Hey Guys, guess who's here?

Har gjort en ny grunddesign för pojkarna.

De kommer självklart ha syndpunkter på vad som ska stå under själva "Mansforum" och vad de ska "säga" på headern, men det här är iaf grundtanken.

Så småningom kommer det dessutom komma fler länkar. Länken "julkalendern 2009" kommer också snart vara länkad till alla torra ordvitsar de la upp från första December till sista.

Dock så orkar jag inte göra det nu eftersom att klockan närmar sig fem på morgonen.


Och här har vi iaf bevis till alla er som inte tror att jag känner varken Coolof eller Jeppa i verkligheten. Coolof & Lisa på samma bild, vad säger ni om det va? Någon som tvivlar fortfarande?

xoxo Er Favoritbrud På Mansforum


Ehhhh


Olof har en idé!

Arbetslösheten ska nog inte pågå länge till, Olof har fått en idé!

Han ska lära sig klappa så snabbt som möljigt. Olof har tittat på världens snabbaste och ska nu under veckans gång bli grym


So True!


Gott Nytt År!

Jo, och helvete vilken fest det blev igår. Kläder låg slängda, folk trodde de hade brutit ben i trappen och granen barrade. Ett klirrat glas i varje rum och fotboll med en grapefrukt.

Nyår innhöll mycket. Jeppa och Olof får gallra ut lite bilder först innan de lägger upp något. Finns en och en annan fin video på Jeppas skönsång med, och straffet han fick för att komma sist i tävlingen om allmänbildning, där fick han för att han hoppade av skolan!

Olof har skaffat Facebook igen!

Han titulerar sig numera Coolof Geenland. Olof missade ett R, det skulle vara Greenland, men nu orkar han inte göra om det.

Han orkar heller inte adda massa folk igen, men nu vet ni att han finns i alla fall.

RSS 2.0