Confused

När jag läser en bok eller en vetenskaplig text och ordet kön dyker upp läser jag det ALLTID just som ordet kön. För att vara mer detaljerad menar jag att innebörden syftar till penis eller snippa. INTE som ett stort lemmeltåg bestående av människor…

därav namnet PER VERS (killen som inte behöver lägga piller i drinkar för att få ligga)

/Per Vers


Illamående

Kvällen blev inte alls vad Olof hade tänkt sig. Efter ett träningspass i snövallarna på Kulladals konstgräs så bar det hemåt för att göra sig en pastasallad.

Jeppa körde ner lite extra tonfisk i sin, medan Olof tryckte ner en halv rödlök. Något som han inte skulle ha gjort.

Efter 2-3 sippar på vinet så mådde Olof dåligt och spydde fyra gånger, folket från förfesten stack vid 01 och hockeyn började 01:30. Olof gick och la sig under tiden, för klockan 01:30 skulle Julle dyka upp från sitt festande och se hockey med Olof.

Julle ringde 4-5 gånger och sa att han skulle dyka upp inom 5 minuter, halvt toppad.

Jeppa satte sig och kollade på Kanda - Ryssland själv, och Olof sprang mellan sitt rum och toaletten och kräktes.

Julle kom fram runt 03:00 mellan Olofs kaskadspyor och ringde på, och då hade Jeppa gått och lagt sig. Olof låg i forsterställning på toalettgolvet och Julle satt packad i soffan och sov och pratade i sömne.

Jeppa steg upp vid 06:00 för att se Sverige och såg en dreglandes Julle i soffan och en utslagen, naken bebis i fosterställning på dasset. Så kan det gå ibland...

Olof som hade bunkrat upp med massa gottis inför matcherna, nu missade han alla.


Spelblogg

Blev ju ännu en bra dag igår. Tyvärr satt inte Jeppas två spel, men han hade mindre insats på dessa.

Det blev 1731 kronor plus igår och kassan ligger nu på 27 200 kr.

Återkommer fram mot kvällen med nya spela. Ciao!


Spelblogg

Har varit och tränat, ledsen för sen uppdatering igen, är det någon som vill ta del av mina spel så de kan rygga så säg ifrån så ska jag lägga ut snabbare. Nu visar jag bara lite vad jag spelar.

Ikväll har jag kört på följande:

Aston Villa - Crystal P - Aston Villa vinner båda halvlekarna
Aston Villa - Crystal P - Aston Villa gör minst 3 mål
Udinese - Cagliar - Båda lagen gör mål
Fiorentina - Milan - Milan över 1 mål

Sedan tog Jeppa sig fria händer och spelade följande:


Inter - Chelsea - Inter hålla nollan
Inter - Chelsea - Chelsra hålla nollan

Ciao!

Usch!!

Bästa dagen ever för Olof idag (förutom jobb)

Olof och Jeppa ska iväg och spela fotbollsmatch nu på konstgräset vid Kulladal.

Sedan blir det CL-fotboll på tv och lite drickande. Sedan bär det ut i nattlivet och sedan hem till lägenheten runt 01:30 för att kolla hockey tills 08:30 på morgonen. 3 matcher ska avverkas.

Jeppa ska dock inte ut, han myser med flickan under den tiden.

Det stora problemet för Olof och Jeppa är att de måste ta sig till Mariedahlsgrillen för att få skjuts, något som de fasar över. Jogga dit? Taxi? Gå? 20 minuter har de på sig att ta sig dit och byta om.

Olof tycker det är värt taxi, men Jeppa vägrar, då föreslår Olof att de ska jogga istället, men Jepppas min säger en hel del om det.

Spelblogg

Ytterligare en underbar speldag där ett spel i skidskytte satt och Rooney gjorde mål.

Var bara spelet på Barcelona som sprack, och då var det 1-1 tidigt i andra tack vare Zlatan.

2 500 kronor + idag och 25 452 kronor i spelkassan nu.

Ciao / Olof


Usch, jobb

Olof har varit och jobbat, det tog ungefär 10 minuter tills han började känna "åhh nej". En äcklig promenad från lägenheten mot Värnhem, med lössnö som flög ner från taken och daskade Olof i ansiktet.

Efter Olof kom hem och Jeppa hade kommit hem, så skrapades trisslotterna och den nördiga kompisen kom över och spelade x-box. Alla har sex lag var i en stor liga med slutspel, en spännande turnering med många höga skrik.

Ärtsoppa blev det till kvällsmål och nu har Olof och Jeppa varit borta på Mäster Livs och köpt ingredienser till pannkakor.

Stuttgart - Barcelona avnjuts och sedan blir det tidigt i säng, för Olof ska jobba sin andra och sista arbetsdag i veckan, snacka om utbränd.

Spelblogg

Var ett tag sedan jag skrev. Vad har hänt?

 

 

Jag verkar vara inne i mitt bästa flyt på oerhört länge just nu och det är otroligt hur bra det går. Blev igår kontaktad av en person i Asien som ville köpa spel av mig, så ryktet har gått långa vägar.

20 000 kr började vi med, 1 000 kronor var har vi plockat ut, och även 1 000 kr lades på trisslotterna ni läst om.

 

Igår spelade jag lite på Valencia, där satt 3 av 4 spel, men jag fick lite tips på skidskytte från en bekant som sket sig, så det blev -300 kronor igår kanske.

 

Dagen kunde inte börjat bättre idag, Nordicbet hade 5.85 på Aimar som målskytt och där flög 300 in, även på att Benfica skulle göra 2 mål och den satt.

 

1752 kronor plus redan nu och jag ska snart titta igenom spelbudet inför kvällen.

 

Stuttgart - Barcelona - över 2,5 mål


Enda spelet hittills, jag återkommer senare. Kassan är på 23 832 kr, men då är som sagt 3 000 uttagna redan. Denna månaden har jag pelat in 11 000 ungefär. Härliga februari.

 

På återseende senare när jag grävt vidare. Ciao!


Gick inte helt lottlösa...

Igår skrapades 40 stycken lotter av Jeppa och Olof. Det gick såhär.

Centralen vid bussarna
0 kr på 10 lotter


Mitt emot Caroli (Olof valde)
175 kr på 10 lotter


Inne på Centralen
100 kr på 10 lotter


Barcelona (Jeppa valde)

100 kr på 10 lotter
Olof traskade förbi butiken mitt emot Caroli på vägen hem från jobb och hämtade ut 15 nya lotter från vinsterna av de förra.

375 / 1000 = 37,5% återbetalning, riktigt dåligt faktiskt.

På de nya 15 lotterna blev det 125 kronor i vinst, 125 / 375 = 33% återbetalning och jakten på nya lotter forsätter.



Guldfeber

Jeppa och Olof lovade guldfeber och att satsa hårt när det gäller att bli rika. Jeppa och Olof ska bli som Erik och Mackan fast inte lika tjocka.

 

Olof och Jeppa träffades 16:15 och började med att gå in på Pressbyrån inne på Centralen för att köpa 10 lotter. Det tog en minut innan gubbe bakom oss i kön sa ska ni göra som dem på TV6, Erik och Mackan på Guldfeber?


Jeppa och Olof blev väldigt tysta och bara log lite korkat som bara de kan åt gubben.

 

200 meter senare staplade Olof och Jeppa in genom dörren på den andra Pressbyrån inne på Centralen, den mot bussarna. 10 lotter införskaffades, även denna gång tog expiditen de 10 översta lotterna.

 

Olof började skylla på otur och diverse saker, så han bestämde sig för att han själv skulle välja nästa 10. Olof och Jeppa knalla vidare mot en spelbutik mitt emot Caroli och musikaffären.

 

Olof bad att få välja 10 lotter själv, men expiditen insisterade att hon skulle blanda bra, men Olof stod på sig och krävde att få välja själv. Man såg rädslan i blicken från tanten när Olof tog hela bunten med säkert 150 lotter i handen. I och med att Olof ser ut som en gangster så var det självklart att hon blev rädd att Olof skulle springa, och med den fysiken insåg hon att det var bäst att ställa in siktet på Jeppa fall Olof skulle springa iväg.

 

Sista stället vid sidan om Barcelona fick Jeppa välja lotterna på.

 

Olof har plockat fram sitt isländska turmynt


 

Och Jeppa plockade fram fem mynt som han ska använda systematiskt från vänster till höger, vinner han med myntet så får det fortsätta.

 

 

Jeppa har även ett wild-card. Han innehar en 5-krona i sin vänster ficka tillsammans tillsammans med 10 lotter från Barcelona som inte är med på lottbilden, för Jeppa ville inte ta upp lotterna ur fickan, det var otur sa han. Han vill istället att 5-kronan och lotterna ska bli kompisar och lära känna varanda. Lite som Paradise Hotel, man vinner om man känner varandra.

 

Olof börjar känna sig lite orolig över Jeppas psykiska status.

 

 

Lotterna kommer att skrapas och bokföras och visas här på bloggen ikväll.

 

Jeppa och Olof kommer att föra statistik på hur mycket de har vunnit samt satsat. De kommer även att bokföra i vilken butik lotterna köptes, och om man har valt lotterna själv eller expiditen har gjort det.

 

Låten som kommer att spelas under tiden Jeppa och Olof skrapar är följande


 

Lycka till Jeppa och Olof! / Tack

 


A Black Panther!

Elin Lanto med lite strössel på......


Tjejbaciller (TB)

 

Kvinnor har förföriska metoder att försöka fängsla in oss män. Med ett gift som kallas för tjejbaciller försöker de hålla oss i trans och det får oss att göra dumma saker som vi egentligen aldrig hade gjort annars… dumma saker som att bära alla hennes shoppingkassar, bära på hennes möbler vid en flytt, lovar att vi ska kakla om hennes badrum eller följa med hennes släkt på gammelfarmors födelsedagskalas etc. Varför göra detta när ni kan sitta hemma med grabbsen, dricka öl och lira FIFA. Den senaste forskningen visar att följande tjejbacillutsöndringar bör undvikas:

 

4. Tjejparfym

Tjejparfym är äckligt. Dock kan det lukta sjukligt gott och vara jäkligt nice att sniffa på lite då och då. Låg men tillräcklig halt av TB.

 

3. Bröst

Vem sa att bröst e fulla av mjölk? Sorry dudes, dessa underbart vackra skapelser är fulla med tjejbaciller och fungerar som magneter både för mannens ögon samt händer. Jag har ingen förklaring till varför dessa har en sådan magnetisk energi i sig. Endast kvinnor har svar på detta.

 

2. Saliv

När hon har kommit så här långt behöver hon inte jobba länge till. Hon har dig där hon vill ha dig och om det går, spring så snabbt du kan.

 

1. Squirting

Med ett hårt och distinkt skott försöker hon få dig att stanna för evigt. Denna utsöndring innehåller mest tjejbaciller av allt så det e bäst att du viker undan. Kan orsaka klåda och sveda vid ögonkontakt

/Per Vers


Paula imponerar!

Det är inte ofta tjejer får äran att vara med på bloggen, men Paula får en Mansforum-poäng här

 


Jeppa briljerar igen

Efter OS-hockeyn gör Jeppa sig i ordning på toaletten, Olof hört en mög inne från toa, och Jeppa utbrister.

Fy fan va synd att jag inte ska sitta hemma med dig idag, du ska lukta på mina fisar.
*Jeppa vänder sig mot Cissi* Gå in och lukta!

Jeppa har även nått steg 2 i förhållandet där han börjat säga älskling, dock inte till Olof.

Spelblogg

Vill ni följa mina spel direkt när jag lägger dem så kan ni använda er av RSS istället.

 

TRYCK HÄR

 

Gå in här på länken ovan så kommer ni få tillsägelse när ett nytt spel är lagt.

 

Nattens match mellan Kanada - USA blev lite skrällig. 1 av 3 spel satt bara och det var Crosby. Men underspelet ser bra ut mellan Finland - Sverige så det kan fortfarande bli plus idag, sedan stundar en match från La Liga ikväll, där spelar jag följande.

 

Valencia - Getafe - Valencia över 1,5 mål

Valencia - Getafe - Båda lagen gör mål

Valencia - Getafe - Över 2,5 mål

 

23 600 kr ungefär i kassan just nu och 4 spel levande. Vi kör på, blir trisskrap senare idag.


Don't Mess With Us!

Nu när Jeppa och Olof har börjat styrketräna och blivit kanonstarka så kommer de att kunna börja deltaga i slagsmål.

Olof har superkrafter och kan slå ner alla som kommer mot honom. Detta är ungefär Olof om några månader, när han kan karate och är superstark. Och tjejer, var vänliga notera att pepparspray inte hjälper på Coolof, han är hård som betongen han äter i slutet av klippet.


Spelblogg

Vilken speldag jag har haft, den bästa i mitt liv. Våra 20 000 kronor har som mest varit nere på 12 000 faktiskt, men jag har jobbat hårt och lyckats vända på detta genom ett sunt sätt att spela. Jag spelar ju bara singlar och insatsen är alltid bara max 2% av kassan, så insatserna har varit nere på 200 kr per spel, men nu är de uppe på 400 igen och imorgon kommer jag att öka insatsen till 450 kr.

Just nu har vi 22 530 kronor (3 000 redan uttagna, så egentligen 25 530 i vinst, men räknar alltid vad vi har nu)

Jag plockade precis ut 1 000 kronor. Jeppa och jag ska ju prova att bli riktigt rika, så vi ska köpa trisslotter för 1 000 kronor imorgon efter jobb. Om ni är nyfikna på hur det kommer att gå så kan ni läsa om detta imorgon på bloggen. Någon vinst borde man ju åka på? Vi kommer sammanställa statistik på hur det gick här på bloggen i alla fall.

Hittade 3 små spel som jag kommer att avnjuta till Kanada - USA i alla fall. Har redan spelat in 6 500 kronor idag, så kommer att avnjuta resten av kvällen med lite gottis och läsk jag köpt.

Crosby - Kane H2H - Crosby flest poäng
Kanada - USA - Kanada vinner
Kanada - USA - Kanada över 3,5 mål

Lycka till Olof, tack!

Hej hopp bajskorvs-snåpp!

Detta är er nya kåmpis Doktår Kånkel som kommer blågga här på Mansforum så länge han får för Olåf och Jeppa. Här kommer jag lufta alla mina tankar (och fisar) om allt mellan bajsbrygga och svanskota.

Har ni något ni undrar eller vill ta upp så är det bara att lämna in era önskehål till Webmastrarna.

 

Kiss och Kräm! Ert bromspår i trosan! / Dr. Kånkel

 


Dan la en banan

Dan var inne på toaletterna på nattklubben och bajsa. Vem fan bajsar på en nattklubb?


Spelblogg

Blev två stycken tv-pengar.

Spelet gäller vilken spelare som gör flest poäng i matchen.

Malkin gjorde första målet för Ryssland och Plekanec gjorde 1-1 målet för Tjeckien, assisterad av Karbele, så just nu ser det inte bra ut, men vi hoppas på vinst för Ryssland och både Malkin och Gonchar spelar i PP.

Plekanec - Malkin H2H - Malkin

Karbele - Gonchar H2H
- Gonchar

Blev två stycken tv-pengar.

Spelet gäller vilken spelare som gör flest poäng i matchen.

Malkin gjorde första målet för Ryssland och Plekanec gjorde 1-1 målet för Tjeckien, assisterad av Karbele, så just nu ser det inte bra ut, men vi hoppas på vinst för Ryssland och både Malkin och Gonchar spelar i PP.

Plekanec - Malkin H2H - Malkin

Karbele - Gonchar H2H - Gonchar

Vem är du?

Olof vaknade dagen efter Jeppa hade haft förfest och såg denna bild på sin kamera.


Spelblogg

Glömde att lägga upp lite igår då vi stack ut i dimman.

Dagen igår började bra med 1000 kr plus, för att sedan mynna ut i -1000 kr ungefär.

Dagens spelande har varit mirakulöst skulle jag vilja påstå.

21 spel och en träff% på 76.2%. Idag är vi plus 3788 kronor. Totalt 22 495 kronor i kassan alltså och 3 698 kronor levande ikväll.

Lite nya spel under kvällen som jag delar med mig av.

Real Madrid - Villarreal - Real Madrid -1,5

Real Madrid - Villarreal - Real Madrid -2,5

Real Madrid - Villarreal - Över 155 målminuter

Real Madrid - Villarreal - Real Madrid 3 mål eller fler

Bari - Milan - Båda lagen gör mål

Bari - Milan - Milan över 1,5 mål

Bari - Milan - Över 2,5 mål

Skidskyttet fick jag två spel av en kompis på

Berger - Dorin - H2H Dorin

Bouleygina - Henkel - H2H Henkel

Lycka till Olof, tack!

Har ni frågor om spel och betting så tveka inte, lämna en kommentar.


Förfest

Svettig förfest för män med linnen och kärlek för tv-spel.

Jeppa kör det internationella tecknet för "FUCK YOU"


Oooopps

Olof hörde en rolig sak av en tjejkompis

Hon gjorde slut med pojkvännen, varpå denna utbrister.

Det är okej, nu har jag mer tid att spela Playstation.....


Spelblogg

Har lite ont om tid, så jag har fått lägga upp lite spel i efterhand. Var så jävla trött igår efter en sen kvälls så jag fick rusa till gymmet och till Systemet för att hinna hem och tippa lite i tid.

Såhär har jag spelat hittills idag i alla fall

Dortmund - Hannover - över 2,5 mål x2 (råkade trycka 2 gånger)
Hamburg - Frankfurt - Hamburg över 1,5 mål
Köln - Stuttgart - Båda lagen gör mål
Nurnberg - Bayern M - Båda lagen gör mål
Newcastle - Preston - Newcastle över 1,5 mål
Newcastle - Preston - Newcastle -1 trevägs
West Ham - Hull - West Ham över 1,5 mål
Wolves - Chelsea - Båda lagen gör mål
Cardiff - Barnsley - Över 2,5 mål

Jag återkommer under kvällen med fler spel, ska kolla igenom utbudet lite nu.

Ciao! / Olof

Nördar?

Igår var Jeppa på bio med sin bättre hälft och såg Wolfman, filmen han tjatat om att se i år och dag. Nu ska Jeppa inte raka sig på jättelänge, allt för att bli Wolfman själv. Avatar och Wolfman är "fräcka" filmer enligt Jeppa.

Ser ni en blå och hårig pojk så vet ni att Jeppa är närvarande.

Olof hade grabbkväll, aka. pojkar som inte har några brudar-tid.

Den nördiga kompisen och en annan slöt upp till OS-hockey och X-box senare.

Jeppa kom hem med sin bättre hälft och var sugen att spela han med, men han visste in om han vågade för flickvännen, men Jeppa passade på att slinka ner med en kontroll när flickvännen var upptagen med telefon.

Sedan stannade Jeppa och spelade i 5 matcher med Martin, som mötte Olof och den nördiga kopisen. Olof och den nördiga kompisen vände ett 0-2 underläge i matcher och vann med 3-2.

Ikväll blir det killar som inte kan få tjejer-kväll igen. Jeppa, Den nördiga kompisen, Martin och några till kommer sluta upp. FIFA hela kvällen och sedan ut i vimmlet. Det kan inte bli bättre för Mansforum, det råder tjejförbud!
Jeppa och Olof ska ta en vilovecka från tortyrkammaren nu. Olof och Jeppa kvider ganska mycket om att de har ont hela tiden och överallt.

Olof orkade knappt bära hem 12 st 0,5 liters öl från Systemet idag, och när sådant inträffar, då vet man att det är allvarligt.

Spelblogg

En katastrofal gårdag där bara 1 av 8 matcher satt. Men kvällens hockey satt och ikväll spelade jag över 2,5 mål mellan Hoffenheim - Mönchengladbach i Tyska ligan, den satt (2-2).

Imorgon blir det upp i tid och titta genom lördagens utbud som bjuder på läckerheter från alla ligor i Europa.

Bonusen från Bwin har kommit in och kassan ligger just nu på 19 290, men då har vi tagit ut 2 000 kr, så vi är egentligen på 21 290, men vi räknar från 19 290.

Återkommer imorgon, men nu vet ni läget.

Sov gott! Ciao! Coolof

 


Spelblogg

 

Kastar in under 7,5 mål mellan Kanada - Schweiz då Schweiz är mycket bättre i defensiven än Norge och har Hiller i målet från Anaheim.

Kvällen gick skit, uppdaterar kassan imorgon, men sämsta dagen någonsin, blev lite räddad av en insättningsbonus på 1250 kr.

Ska sova nu, jobb imorgon 07


Likasinnade

01.02 nyss hemkomna från gymmet.

Jeppa - Fan vad klockan är mycket, måste duscha, runka och sova nu!

Olof - Sjukt exakt samma lista som mig(kommentaren kom sjukt spontant)

Bröst

Tja, Dags för mig, Per Vers, att göra debut på denna ärofyllda blogg. Jag ser gästskrivandet som ett stort uppdrag och kommer med seriositet och professionalism framhäva singelmannens perspektiv på kvinnor. Mitt skrivande kommer att innehålla bland annat diverse topp- och flopplistor, tips och trix om hur just DU får tag i kvinnor vare sig de vill eller inte, upptagna/singlar spelar ingen roll.

 

Var inte rädda för att maila våra underbara favoritbloggare Coolof och Jeppa om ni har några special requests som ni vill att jag ska ta upp angående kvinnor (endast mail från män accepteras, om ett kvinnligt mail anses vara tillräckligt bra kan vi göra ett undantag).

Tänkte börja med att göra en topplista över kändisbröst (så bör ni se ut). OBS! på grund av minderåriga läsare kommer vi ej att visa några topplessbilder. Vi kommer även att ge passande smeknamn på dessa bröst.



Elita Löfblad - Bekräftelsebrösten, för tjejer som har liten hjärna, och behöver hjälp för att få killar

 



Kylie Minogue - MILF-brösten, vanligtvis hänger dessa vid knäna runt denna ålder

 



Kim Kardashian - Mysbrösten, de naturliga och mjuka brösten som man aldrig vill släppa

 



Scarlet Johansson - Smygtittarbrösten, lite hängiga, och pushas upp i alla lägen så man inte kan sluta titta

 

Megan Fox - Förhållandebrösten, inte för stora och inte för små, får bra passform i kläder

 


Spelblogg

Blev ju en fin gårdag. 6 av 6 spel satt och ungefär 1500 kr i tillskott

Kassan är på ungefär 20 500 inför kvällens Europaleague.

 

Jag och Jeppa har redan plockat ut 1 000 kronor var, så egentligen är kassan på 22 500 kronor, men vi räknar från 20 500 kronor för att göra det roligt igen.

 

Under kvällen planerar vi att ta ut 3 000 från Bet365 och sätta in på en sida med bonus, då blir dessa 3 000 till 4 000 och kassan således 21 500 utan att vi hade behövt spela. Låter kanske invecklat, men gratis pengar är bra.

 

Jag hann precis hem till spelstopp på 19:00-matcherna, men fick livespela lite med, för bussen gick sönder vid Skvadronsgatan så jag har gått en bra bit.

 

Spelen på matcherna 19:00 lyder.


Twente - Werder Bremen - Över 2,5 mål

Twente - Werder Bremen - Werder Bremen över 1,5 mål

Villarreal - Wolfsgburg - Båda lagen gör mål

Lille - Fenerbache - Över 4,5 mål (Spelades när det stod 2-0 efter 11 minuter, skulle varit 3,5, men tryckte fel)

 

Återkommer snart med spel inför de sena matcherna 21:05

/Ciao!

Äntligen börjar OS

Nu känner man OS startat.

Den enda roliga sporten att följa har nu startat, och det enda som är värt att sitta uppe på nätterna för att se.

Jeppa har tagit och nattat Cissi och tagit fram en chipspåse. Olof steker upp hamburgare. Den nördiga kompisen har dock svikit inatt. Dock råder det inga tvivel om att han fortfarande är en supernörd.

Nördens frånvaro gör att halvtidsunderhållningen är inställd. Blir en inget spelande i Jeppa, Olof och den nördiga kompisens nystartade FIFA-liga.

Spelblogg

5 av 5 ikväll och en vinst på 1300 kronor.

21 047 kronor i kassan nu och jag lovade ett hockeyspel.

Klipper Sverige - Tyskland under 7,5 mål

/Coolof

Spelblogg

Kanada vann inatt och det blev ett litet plus i under gårdagen.

Idag spelas 6 spel.

Svennis tar över Liverpool
(mindre insats, 50.00 i odds)
Newcastle - Coventry - Newcastle över 1,5 mål
Bayern M - Fiorentina - Bayern M över 1,5 mål
Porto - Arsenal - 1
Porto - Arsenal - Porto över 0,5 mål
NEC - Willem II - NEC över 1,5 mål (livespel)

Blir en tv-peng på Sverige inatt i OS-hockeyn med.

Ciao! Coolof

Den enkla kvinnan!


Tjejer är ett konstigt folkslag.

Killar är idioter, killar tänker bara på sex och bla bla bla. Tjejer är likadana!

Jag ska berätta lite av det jag har upplevt och pinsamma saker som tjejer gjort. Tjejer gör så dumma saker ibland och i vissa fall undrar man bara hur de tänkte där?

Här har fem riktiga babes, så ska kvinnor se ut!











Var inte så jävla kåta på bekräftelse!

/Per Vers

 


Spelblogg

Förlust igår i Holland.

Dagens spel hann jag inte att lägga ut då jag hade brått ner på Fridays för att avnjuta en hamburgartallrik med lite fotboll på storbild.

Ikväll spelade jag i alla fall

Cardiff - WBA
- Över 2,5 mål
Derby - Preston - Båda lagen gör mål
Scunthorpe - Barnsley - Båda lagen gör mål
Lyon - Real Madrid - 2
Milan - Man Utd - Båda lagen gör mål
Stoke - Man City - Stoke över 1,5 mål
Kanada - Norge - Kanada -5,5 mål

180 kronor minus är det just nu, med bara Kanada kvar som spelas inatt.

-580 kronor i kassan, kan bli - 980 kr om inte Kanada vinner med 6 mål.


Mansforum skänker en tanke åt Haiti


Trött gran....


Spelblogg

Spel nr.1 blir ett livespel på att De Graafschap gör över 1,5 mål till 2.10.
Spelet lades 40 minuter in i matchen, insats 2% av kassan (400 kr)

Saker kommer ske!

Bloggen har gått in i en koma. En koma där det har varit svårt för Jeppa och Olof att ta sig ur efter den lyckade kalendern.

Gästbloggaren om relationer har dragit sig ur, men Jeppa och Olof kan stol presentera två nya saker på bloggen.

  1. Olof och Jeppas väg till rikedom.
  2. Allt om hur kvinnor är
Jeppa och Olof har en spelkassa på 20 000, denna kommer ni kunna följa på bloggen. Olofs spelförslag kommer att läggas upp utan analyser och för vinstpengarna betalar Olof och Jeppa hyran, och ibland ska de köpa trisslotter för 1 000 kr osv.


Tanken är så, ni kommer att kunna se dessa 20 000 gå upp eller ner, och Jeppa och Oof kommer även att föra statistik på antalet skrapade lotter + vinsten av dessa för att se om det är gångbart i längden.

Jeppa och Olof blev inspirerade av Erik och Mackans nya serie.


Jeppa och Olof har fått tag på ett annat tung namn istället. En ny gästbloggare som kommer skriva om kvinnan från en singels perspektiv istället. Per Vers har presonen valt att kalla sig och så skall det förbli.

Allt dåligt och bra med kvinnan kommer att tas upp.

Fler gästbloggare kan komma inom kort då Olof och Jeppa vill försöka snitta 1-2 inlägg per dag.



Olofs skola för arbetslösa 4

1. Börja med en dyr och blöt förfest

2. Gå till flera olika nattklubbar under samma kväll

3. Beställ in flera olika meal som du sedan sätter i vasken på toan så att autofunktionen på vattnet drar igång och sabbar allt.

4. Beställ utkörning av pizza dagen efter (Onlinepizza har varit på Norra Vallgatan VARJE söndag sedan Jeppa och Olof flyttade hit.

AJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!

Det är tillfälligt bara en skribent som kan skriva här på bloggen.

Jeppa var med om en hemsk olycka i köket, när han var gullig och lagade mat åt honom och Olof. Jeppa skulle dock haft bättre koll på vilken platta som han satt igång. Sjunde gradens brännskada!

Jeppa kan nu inte skriva på ett tangentbord, men som tur är så är FIFA fingrarna i ganska bra skick.

Lisa it is



Hey guys, er favobryd här. Tänkte vända mig till brudarna som läser denna bloggen och göra reklam för en annan blogg som jag helt spontant gjorde inatt: http://breakuplineoftoday.blogg.se/, enjoy töser, ni lär ha användning för den någon gång.


Higher

Jeppa lyckades inte riktigt med inspelningen så halva låten kom bara med. Olof och Jeppa tycker detta är synd, vad publiken tycker om detta, skiter de i.

Jeppa och Olof fick nästan en vräkning när Jeppa sjöng inne i lägenheten, så Jeppa och Olof vågar inte riskera en ny inspelning.

VAR GODA!


Sjöng Eloise med tandborsten!

För er som missade Olas bidrag, Unstoppable.

Utan att ha hört de andra bidragen så tror Jeppa och Olof lätt på en topp-3 placering för deras stora förebild, Ola. Riktigt jävla bra låt i år.


Igår satt Olof och den nördiga kompisen och tittade på Super Bowl. Första gången som Olof såg det. En timmes spel blev fyra timmars underhållning med reklamer osv. Det sägs att reklamen under Super Bown är den dyraste i hela världen, då kollar flest antal människor.

Olof förstod inte så mycket, men gillade att Indianapolis, som var underdogs enligt oddsen, vann. Ganska roligt med The Who som sjöng i paus med. Ett väldigt bra band tycker Olof.


Snart börjar OS och Olof väntar besked från två stycken butiker i veckan som han sökt med. Vi får se hur det går för Coolof.

Jeppa och Olof funderar på en bowlingkväll i veckan. Nu när Olof och Jeppa har byggt muskler så orkar de lyfta kloten igen och få fart på dem.



SMS från OLA!!!!

Igår gick vår stora idol Ola vidare till final i melodifestivalen, super kul tycker Jeppa och Olof.

Jeppa var snabb att skriva ett grattis SMS. Lite besviken fick han inget svar igår, men dock idag när Jeppa gick ut på rast på jobbet så såg han ett nytt SMS i inkorgen, det var från OLA! Han tackade för gratulationerna och informerade om att han bytat number. Ola är tydligen ganska populär...

Nu ska Jeppa och Olof beställa onlinepizza, fortfarande har det varit utkörning till Jepplof varje söndag sedan samboskapet.

Det blir också att spela lite klubblags VM på FIFA

Bråk!

Det har precis varit en livlig diskussion hos Jepplof.

Den handlade om vem som var snyggast i EMD. Olof och Jeppa tyckte Matthias, men kanske Erik. Den nördiga kompisen ansåg Danny var snyggast

Vad tycker du?

Disco Dance

Igår var det förfest igen för Jeppa och Olof, Jeppa valde dock att stanna hemma med tösen, men Olof satte fart mot Crown med diverse bihang.

Olof blev förföljd och fick komplimanger av en äldre kvinna, och även en äldre kille under kvällen. Smickrande, men Olof hade bara plats för en av dem i sängen och valde därför att inte vara taskig mot någon av dem.

Sedan blev det kebab för Olof med en tjej som aldrig ätit det i hela sitt liv, trots att hon var 36 år. Ungefär som att Olof skulle ha sex vid samma ålder.

Ikväll ska Olof se Avatar i 3D.

TV-Spel FTW

Aftonbladet, som för övrigt brukar vara en sjukt oseriös tidning, skrev för första gången något matnyttigt som jag tror att alla instämmer med.

Artikeln kan läsas HÄR

Olof gör det igen

Det enda man kan göra är att spela tv-spel ju, inte precis det ultimata för Olof och Jeppa...eller?

Olof blev uppsagt på sitt jobb på sin födelsedag, nu har han bara två kvar att avverka innan hans mål för 2010 går i kras. Olof planerar noggrant sitt nästa jobb. Olof tar det hela med ro, han vet hur man agerar när man blir avskedad, det handlar om rutin.

Han blev uppsagd samma dag som han fick lägenhet också. Nu är det dock ett tag till nästa högtid, så Olof kanske ska passa på att skaffa något nytt nu? Eller bara hänga som en slacker i lägenheten. Olof har haft jobb i 2 veckor under tiden han har haft lägenhet, och den har Jeppa och Olof haft sedan 1 november.

Olof ska passa på att öva lite på FIFA under tiden han är hemma om dagarna, så han kan vinna massa tävlingar och på så sätt spara in pengar. Olof tror att det kan finnas stora pengar på FIFA inom några år och kommer att låsa in sig non-stop.

Ikväll kommer Ninni förbi på en kväll med bögsaft, lite berusning och kanske en utgång står på schemat? Olof tänkte fira att han får tid över till fritid så det låter inte omöjligt och onsdagar är de bästa dagarna att gå ut, för då blir det inte så lång tid mellan festandet.

VM för Klubblags grupper är färdigspelade med, lottningen för slutspelet kommer upp under morgondagen.

Komme att vara ganska lite aktivitet på bloggen under dagarna nu då Jeppa och Olof ligger i förhandlingar med gästskribenter och håller på med musikvideos som klyddar.

Tekniska problem

Det är en grym besvikelse i Jepplofs hem...

Tekniska problem gör att Jeppas framträdande skjuts fram till imorgon. Efter en fantastisk inspelning där Jeppa kände sig grymt nöjd, kunde Olof och Jeppa konstatera att videon inte gick att lägga upp på nätet i full längd.

Detta problem ska Olof och Jeppa se till att lösa imorgon. De vet inte hur än, men Olof är nästan utbildad i extrem datorkunskap så det ska inte vara några problem.

Kvällen med Olofs(och typ Jeppas) familj var trevlig bortsett att Jeppa och Olof för ovanlighetens skull blev ovänner när de tävlade. Så whiskeytävlingen blev voidad. Båda anser sig dock vara vinnare.


Gästbloggare!

Mansforum är väldigt stolta över att kunna presentera sin första gästbloggare. Relationsexpert kommer han att titulera sig som.

Han kommer att skriva om livet från den bra delen av förhållandet, mannens. Han kommer att ge tips och råd till folk som undrar hur män fungerar och även hjälpa män med frågor om det där andra könet.

Ni kommer att kunna ställa frågor som han kommer att ge bra och välutvecklade svar på, och framförallt manliga svar.

Gästskribenten kommer att prestentera sig här på Mansforum inom kort.

xoxo


Grupperna för Klubblags-VM i FIFA10

Grupperna är indelade så Jeppa och Olof har två lag i varje grupp. Grupperna är seedade efter UEFAs klubbranking som man kan finna på deras sida.

Olof har Sevilla och Benfica i första gruppen, och Roma och Leverkusen i andra gruppen. Varannan grupp har Jeppa och Olof förstalaget i. Turneringen har pågått ett ganska bra tag och under dagen när det ska spelas för fullt kommer slutspelet att läggas upp och slutställningen i grupperna.

Idag på bowlingen kommer det även att spelas om en flaska Gin eller en flaska Whiskey. Högt poäng på en serie gäller.









Coolof är 24 år, men ska fylla 25

Coolof har sin födelsedag idag, den 1 februari, hipp och hurra för honom.

Dagens planering blir inget speciellt, men väldig trevlig då både Jeppa och Olof är lediga.

Upp runt 10:00 (om Olof och Jeppa orkar) sedan lite god frukost med majonäs och crabfish för att sedan spaltsera ner till gymmet.

Eftermiddagen går åt att spela klubblags-VM och sedan kommer Olofs mor och far och kanske bror på besök med gåvor, Olof hoppas på myrra, guld och rökelse.

Sedan bär det av att Bowla med familjen och Jeppa, som nästan är som en familjemedlem (därför Jeppa och Olof inte har sex, incestskäl enbart)

Sedan bär det av mot Elysée för en fin middag.

När klockan slog 00:00 fick Olof en känsla *pang* så var han mogen, nu ska Olof inte vara omogen längre.

RSS 2.0