Socks

Olof hittade ett par ovanligt manliga strumpor


Ikväll var det Novemberspelen igen. Olofs lag var obesegrade och vann med 7-3 i dagens match trots att flera tongivande spelare saknades. Olof tog ansvaret som den vita Emile Heskey och gjorde karriärens kanske åttonde nickmål (Olof har spelat fotboll sedan han var ungefär 5-6 år. Och då räknar vi in alla träningar han gjort med)

En nick som tagen ur en actionfilm där han möter på första stolpen och forcerar in den i krysset (Det är inte Olof som skriver detta)

Jeppas lag fick stryk med 6-3, men Jeppa är ändå nöjd, han gjorde en chip-passning som skyttekungen Magnus Persson hade fått blodfyllning i snoppen av säger Niclas lite blygsamt i en intervju med Aluma direkt efter träningen.

Landslagsturneringen i NHL10 har gått vidare till kvartsfinaler.

Noterbart är att Lettland slog ut Slovakien och självaste Ryssland åkte på stryk mot Ukraina.





Coolofs skola för arbetslösa 2



Idag var Coolof i Köpenhamn för sin andra intervju med J.Lindeberg. Nu är det bara fyra personer som kan få jobbet.

Olof tyckte att han gjorde bort sig och brusade upp sig under samtalets gång. Men men, Olof är nöjd, för han fick klämma in att han spelat fotboll med Idol-Ola även denna gång.

På vägen mot tåget såg Olof en t-shirt med två tjejer som hångla nakna, och han gick in och köpte den. Sen hitta Olof en t-shirt till med tjejer och bröst, och köpte även denna.



Olof köpte sakerna på Solid, som även finns i Malmö och som inte kostar lika mycket.

Olof är vääääldigt arbetslös, och agerar helt emot vad man ska göra, men Olof mår bra och trivs.

Jeppa och Olof vill bara passa på att påpeka att de inte längre kommer att säga Idol-Ola, numera är det Ola som gäller!



Missa inte debuten imorgon för bildserien som kommer att dyka upp under hela December!

Ikväll väntar novemberspelen i fotboll och tortyrkammare. Jeppa och Olof börjar bli krampiga (Olof som har tröjorna på sig på bilderna som ni förmodligen redan antog)

Cee Yaaa Folks!

Coolofs skola för arbetslösa

Olof vet verkligen hur man jobbar sig ur en lågkonjuktur.

Igår var Olof nöjd med sin drink han fick av bartendern, så han tömde sin plånbok på mynt och gav till henne.

Olof är arbetslös och har inte råd, men detta bevisar att han är en snäll person innerst inne.

Olof passade även på att skriva sitt telefonnummer istället för sitt personnummer, och gjorde detta fyra gånger, ovanpå varandra så kvittot blev oläsligt.

Sedan skrev han på sitt eget kvitto med signatur och personnummer och stoppa i sin egen plånbok, smart drag!

Olof är nöjd med sig själv.

Olof och Jeppa avslutade dagen med Onlinepizza och tv-spel som vanligt och såg på El Clasico där Zlatan briljera och avgjorde efter bara fyra minuter på plan.

I högtalarna före matchen strömmade Malmöbandet Billie the Vision and the Dancers låt Summercat ut!

Denna låt är en av Olofs favoritlåtar. Bandet är från Malmö och är inte jättekända. Indie/Pop, har blivit lite mer populära på senare dagar, men inte så många känner till dem. Deras musik spelades innan El Clasico!

S T O R T!

Under deras videos på YouTube finns många spanska kommentarer, kanske slår igenom hårt där nere?


Julkalendern närmar sig!

Som Jeppa och Olof har berättat innan så kommer de att bjuda på en rolig bild varje dag fram till julafton för er kära läsare. Om ni har sett ett visst album på Facebook från Olof som heter "Another Borring Day Of Unemployment" så vet ni vad det handlar om.

Igår blev det alkohol, i massor!

Kvällen började 18:00 med Irish Coffee!



Sen kom två killar som kallar sig Hinken och Burken. Det är även två saker man kan ha kaffe i.

Förfesten urartade lite mot slutet och drinkarna låg över golvet och det fanns dricka ståendes överallt. Jeppa och Olof fick mycket pant i alla fall.



Dagen har gått åt att städa hela lägenheten, fick svabba golvet och dammsuga upp all grus o skit.

Det började med att Olof körde på sin egen fot med dammsugaren och fick ett öppet sår. Sedan moppade han golvet framför balkongen.

Jeppa gick ut på balkongen med badrumsmattan och skakade allting i sitt eget ansikte, sen när han klev in, så trampade han på det blöta golvet med sina sandaler och typ sänkte taket på Kebabhaket en våning under.

Städning kan döda alltså!

Nu sitter Olof och ser på Hulk Hooligan eller vad han heter, Olof ska bli lika stor som honom. Jeppa tog åt sig och trodde att han var Hulk Hooligan.

Olof ska på arbetsintervju imorgon i Danmark igen, han blev faktiskt kallad igen och nu står jobbet mellan honom och tre andra, så något bra måste Olof ha gjort?

Jeppa ska träna fotboll med Ängelholms FF i Superettan, men Jeppa känner sig inte i form konstigt nog....



Niclas Jeppson i högform!

Det blev ett väldigt skumt besök på gymmet för Olof och Jeppa.

Klockan var 23:15 när de drog iväg efter att de precis hade tryckt i sig två hamburgare och vars en hel tallrik med pommes. Förutsättningarna var inte de bästa med andra ord!

Olof och Jeppa började med att sätta sig på toa i fem minuter var. För de skulle träna mage på gymmet ändå. Jeppa gick förbi Olofs skithus exakt samtidigt som han var klar. Det kan man kalla synkat! Olof och Jeppa känner varandra utantill.

Olof och Jeppa tänkte räkna det som en magövning för att slippa gymma så mycket som möjligt.

Under första övningen så började de gråta som vanligt, och helt plötsligt stiger en yngre kille, med större ambitioner i livet, fram till Jeppa och Olof och frågar om han kan låna en skivstång som ligger på golvet framför?

Varpå Jeppa brister ut; Inget med vikter på är vårat

Sen var det träningspasset över och när tröttheten faller in så kommer garvet med.

Jeppa stod lönnfet i en hörna och kopierade Olofs rörelser, fast Jeppa körde utan vikter.

Imorgon ska Jeppa jobba, och Olof ska vara arbetslös. Orkar Olof ska han gå till Claes Ohlson och köpa en skruvkrok till taket så han kan sätta upp en lampa, men om han gör det återstår att se.

Träning ger färdighet

SJU pass denna vecka har det blivit för Olof och Jeppa. Både fotboll och styrketräning i tortyrkammaren. Det är ständiga plågor överallt, och Jeppa och Olof börjar undra om det är värt det?

Igår gick andra matchen av stapeln i Novemberspelen, Bunkeflo FFs egen interna turnering där 4 olika blandade lag gör upp om titeln.

Jeppas lag förlorade mot Olofs med 8-1 i första matchen och igår spelade de match igen, dock ej mot varandra.

Olofs lag vann med 4-1 mot det lag som vann sin förra match med 12-5, och Jeppas lag vann också sin match, med 7-1 och Jeppa gjorde faktiskt mål!

Ser bra ut för Olofs lag som leder med full pott och 12-2 i målskillnad.

Jeppa var het i helgen, han satte fyr på sin skjorta på en fest och glömde sin kavaj. Jeppa hade redan slarvat bort en kavaj på en lagfest också. Och Jeppas klocka är hos en spelare i fotbollslaget.

På måndagens träning hämtade Jeppa tillbaka båda sina kavajer som han slarvat bort, och när vi kommer in i lägenheten så kommer Jeppa på att han glömde sin vattenflaska och en t-shirt i bilen.

Jeppa gick alltså +-0 under kvällen.

Ikväll har vi förhandlat med en av det motsatta könet som kanske ska sova här, hon får laga mat om hon kommer, får se hur det slutar.

Olof jobbade igår igen, ovanför SEB-banken, på en restaurang med det oerhört fiffiga namnet Bankomat. Olof jobbade i disken och efter ungefär 10 minuter så krossade han den första tallriken. Han fick dock ej sparken och funderade faktiskt på att ta med sig en referens även där.

OBS! Killen på bilden har inget med bloggen att göra

Ooooooooooooooooooooola!

Killen, idolen, myten, legenden, och snubben som börjar på samma bokstav som Olof, dök upp i våra liv igen.

I förra veckan var Idol-Ola Svensson med i korsordet i Metro.

Olof guidade Emsan och Jeppa genom ett hårt och klurigt korsord som till slut löste sig.



När Jeppa och Olof jobbade tillsammans i måndags så spelades en viss låt ur högtalarna sen!


Olof vs Jeppa

Slutade med en förlösande seger för Olofs lag med hela 8-1, och sortin för Jeppa slutade med att han skulle tunnla Olof som målvakt och tappade bollen som Olof bröt med en glidtackling och spelade fram till 8-1.

Efter matchen och nyttig träning, så var vi tvugna att kompensera, så det blev sex flak öl. Jeppa och Olof grät som två små spädbarn när de bar upp flaken för trappan. Sedan bar det iväg till tortyrkammaren tills 01:30.

Två nya saker står på menyn nu!

Två nya kaffesorter är inköpta och skall avsmakas, och sedan startades en ny stor turnering på NHL10 med landslag. Lottningen följer!

Idag har Olof jobbat. Han var uppe redan 09:30 och nu ser han knappt 3 meter framför sig. Det blev bara en flaska som gick sönder på Olofs kniv idag och han fick skjuts hem från Caroli City som ligger en miljon mil bort i Olofs värld.

Idag är både Olof och Jeppa helt slut efter två hårda träningspass igår och jobb, och imorgon är båda lediga (Jeppa i alla fall, Olof är arbetslös men kallar det för ledig)

Imorgon blir det dubbla träningspass med fotboll och gym, och på torsdag lär Jeppa ligga sjukskriven och Olof kommer att sjukskriva sig från sin arbetslöshet.



Men at work!



Idag har Olof jobbat! Och han unnar sig denna låt! Working like dog, Olof låg på alla fyra i slutet av jobbdagen.

Olof och Jeppa var uppe med tuppen. Olof och Jeppa fick en mindre chock. De har aldrig varit uppe så tidigt i hela sitt liv (i alla fall inte på någon månad)



Olof och Jeppa inventerade hela InterSport själva! (om man räknar bort de andra åtta som hjälpte till). Olof klarade ett helt jobbpass på sex timmar utan att få sparken. Olof gick till Jeppa och började fråga om man skulle passa på att ta en referens.

Olof gjorde dock fel. Han scannade halva butiken utan att hans scanner var igång, så han fick göra om 30 minuters jobb. Men lika glad är han för det, för då fick han mer pengar. Själv hävdar Olof att det var ett taktiskt beslut.

Olof är numera kallad Coolof, helt förståeligt enligt Coolof.

Nu ska Olof och Jeppa snart till tortyrkammaren.

Hur gick fotbollsmatchen mot varandra ikväll, och vad är det som gör Olof och Jeppa så glada?

Läs bloggen senare ikväll!

Back on track!

Ikväll väntar ett Norra Vallgatan 88-derby.

Jeppa och Olof ska göra upp i en internmatch. Jeppas lag får stå som favoriter på förhand.

Olof ska prova att stå på sina storkben efter att ha pumpat dem hårt i fredags, och Jeppa ska pröva sin kondition efter all cross-training.

Olof börjar redan skylla på skador........Jeppa använder sin mage som armstöd som vanligt!

KOMMER BLI HÅRT IKVÄLL!!!

Bacon for my baby

Japp, Lisa som skriver igen.
Skulle bara hämta upp Anna men möttes av en otäck syn när jag kom in..
Niclas sitter i soffan i kallingar, en för liten t-shirt och tofflor (är faktiskt fulare än det låter, även om det är svårt att tro).

Nu ska vi åka och fika och jag ska lämna Niclas till att äta upp resten av sin bacon (som han "behöver nu när han tränar hårt..")

So long!



Läskig dag

Idag var Olof och jobbade, tro det eller ej. Han hjälpte Henrik Höken Franzén att packa upp läsk på Malmborgs på Caroli City.

Det gick väl si sådär. Olof började med att sätta kniven i en hallonsoda som pös ut lite diskret över golvet.

Sedan tog det 30 minuter innan Olof slog till igen. Han träffade perfekt mitt på en flaska som skicka ut en kanonstråle över hela gången och träffade höken mitt i nacken och på kläderna, ca tre meter bort.

Olof själv fick allting mitt där man inte vill ha det. Det såg bokstavligen ut som att han gjort i byxan. Olof fick gå runt inne på Malmborgs, nerkissad.

Sedan tog det ungefär 30 minuter till innan Olof högg kniven i en Burn som sprutade ner en gubbe.

Hattrick alltså!

Olof fick veta att höken fick sin parkering betalt, och alltså blev ersatt för sin transport. Olof gick till jobbet och tycker att de 20 kalorier som han förlorade borde ersättas, en munk eller något vore gott.

Olof kom på under dagen vad som gjorde att han förlorade på bowlingen. Den isländska turkronan var inte med! Och så fes Jeppa en sur fis som gjorde att en del hjärnceller försvann. Fortfarande lite bitter kan tyckas.

Olof blev trött av sitt jobb och kände sig helt matt, typ som ett träningspass, så Olof tog en gainer när han kom hem från jobb. Aldrig mer jobb säger han.

Ikväll har Jeppa och Olof spelat x-box och även varit i tortyrkammaren. Jeppa fick tre hakor när han styrketräna, han trycker ihop sig som en talgoxe.

Olof ska på intervju i Danmark imorgon, samma dag som Jeppa är ledig, lite drygt, men kanske får han ett jobb. Olof ska även på en annan intervju på torsdag och en tredje nästa vecka. Kanske dyker upp fler.

Olof lovar att göra en favorit i repris när det gäller julkalender, varje dag kommer en ordvits i form av en bild, precis som albumet på Facebook.

And the winner is.....

De fem bästa resultaten på 4 spelade serier.

Jeppa inledde med 147 och i andra serien så plockade Olof 157, men sedan i tredje omgången så lyckades Jeppa få smått otroliga 178 poäng och fick därmed smaka på segerns söttma. En Whiskey.

Olof hade dock skadat finger, skoskav, träningsvärk i sätesmuskeln och kände sig full efter två sippar på öl. Lägg sedan till att hans långfinger är krokigt och påverkar skruven så kan man lätt räkna ut att Jeppa var storfavorit.

Olofs mål var 138 och han klara 157, Jeppa hade 175 och klarade 178, så båda två klarade sina mål.

Olof och Jeppa gick till bussen direkt efter gymmet, Jeppa försökte göra tre armhävningar innan duschen, det blev bara två.

Olof och Jeppa hann inte äta efter gymmet, men detta kompenserades med öl, nachos, dippa och salta pinnar.



Imorgon ska Olof jobba en dag, han ska gå 500 meter och jobba sex timmar, lär inte gå att prata med honom imorgon då han kommer att vara helt död.

En pasta med creame fraiche, svartpeppar, bacon och rödlök sitter och avnjuts.

Finns det barnklot med stora hål?

Strike eller stroke ikväll?

Jeppa och Olof ska till gymmet nu och bryta ner sina kroppar. Det känns hemskt såhär på förhand tycker de båda. Olof satsar hårt och har hämtat hit sin kreatin från Klagshamn. Den hade dock gått ut 07. Han hittade även ett isländskt 100 krs mynt. Han tog med den in till Malmö för han trodde det var en svensk enkrona. Får bli hans turmynt istället. Olof är en kille som kan behöva tur. Dock förbjöd Jeppa honom att ha myntet i närheten av x-boxen.

Först förstöra armarna, och sedan bära på tunga klot. Det kommer bli en sjukskrivning imorgon, och Olof som äntligen ska jobba imorgon kommer nog lägga sig med myntet i fickan, och då måste han även lägga sig med byxor på för han har inga kalsonger med fickor i. Vi får hoppas bänkarna är placerade nära banan så man kan sitta och bowla.



Jeppa kommer sikta på ett 10-kg klot och Olof kommer försöka hitta en flörtkula med tre hål i.

Olof åkte på en otäck skada när han skulle bygga upp soffan, detta kan leda till problem vid styrketräning, bowling och tv-spel, det sitter illa placerat på fingret.

Olof har försökt att fånga skadan på bild, men tyvärr var blixten för skarp och skadan för liten.

Jeppa siktar på 175 poäng på sin bästa runda.

Olof siktar på 138 poäng på sin bästa runda.

Vinnaren är den som får kvällens högsta serie

Förloraren köper hem en flaska whiskey till hushållet, så vi kan dricka Irish coffey till tv-spelet.


PR

Olof har varit inne på Kenzaz och Blondinbellas blogg idag och gjort PR

Olza och Brunett-Jeppa kommer snart


Coming out of our cage

Idag hade Olof och Jeppa dagen planerad. Städa av lägenheten från den stora förfesten och sedan gymma på kvällen.

Det blir inte alls så.

Olof hade en pizza-skuld till Jeppa från NHL10 så han skrev in sig som medlem på OnlinePizza.se och sedan beställde Olof, Jeppa och Krasse hemkörning, precis till dörren.

Nu orkar inte Jeppa och Olof träna heller för de är för mätta, det blir NHL-turnering med tillhörande kaffe och kaka som Emelie och Emma så fint bakade igår till dem.

Imorgon ska Jeppa jobba, och Olof inte.

Igår var det förfest, och såhär fungerar det på Mansforum, även om det finns tjejer närvarande på en förfest, så spelar det ingen roll när det finns tv-spel i närheten



Pizza-koma......

The battle of the choir

VÅR KOMPIS OCH IDOL VANN KÖRSLAGET 2009!



Stort grattis Ola, vi vet att du läser bloggen precis som alla Olof och Jeppas andra kompisar.

När Ola var på besök på barnhemmet med invandrare så bakade de negerbullar, Ola använde Eldorado när han baka, märks att han läser bloggen.

Svennebanan

Idag är Jeppa på muslimsk bröllop, de snackar bara utländska på bröllopet så det passar Jeppa perfekt....då kan han göra sig förstådd.

Olof har monterat upp den nya hörnsoffan som har dykt upp idag från Olofs bror som körde in den, väldigt snällt!



På kvällen kom de två söta tjejerna Emma och Emelie förbi med kakor som de bakat till Jeppa och Olof. Dessa goa töser ligger högt upp på listan nu. De har fattat hela principen med Mansforum!!!!!



Martin kommenterade Olofs frisyr på bannern

Värsta Björn Ranelid-frisyren ju!!

Olof är beredd att hålla med, en kvinna är också som strrrrrösocker!

Höjdpunkten idag var när Cissi kom med bullar och bjöd på fika imorse. Sen fick Olof och Cissi garva ihjäl sig för att Jeppa hade växt ur sina kläder på ett dåligt sätt, det var magen som tog emot, eller att axlarna var för små.

Toppen på allt var när Jeppa skulle ta på sig en väst som han inte orkade knäppa upp. Jeppa är typ som Houdini fast tvärtom, med träningsvärk överallt och en väst som fastnade på huvudet så skrek Jeppa en del.

Nu väntar dimman, och den är tät ikväll

Ninni!!!

Idag har Olof åkt hem och städat upp sitt gamla rum som han bara lämnade som ett bombnedslag. Olof hittade saker som verkligen har satt prägel på hans liv.

En intervju med en 21-årig dräng i Metro som han hade klippt ut för att ta ett exempel.

Olof och hans bror stack in till IKEA och införskaffade en soffa till lägenheten, så nu blir det plats åt fler folk.

Sedan stack Olof bort till Sytembolagen och köpte lite sprit och vin och öl, men det gjorde så ont i axlarna av träningsvärk att Olof var nära att ta taxi hem.

Jeppa funderar på idéer om hur Olof och Jeppa ska få in sina flak med öl till lägenheten som kommit från Tyskland.

Olof hälsade på Ninni innan, hon kan vara en av de bästa i världen. Inter Sports egen Zlatan.

Lisa Rydje

Yes, Olof & Niclas favorittjej har precis fixat idioternas blogg. Så att man slipper sitta och störa sig på den extremt fula designen när man läser den. Iaf så får det vara klart nu för jag har inte tid att fixa den mer.



peace out suckers!


Går vi fel väg?

Olof och Jeppa körde nu ikväll dagens andra träning. Jeppa och Olof är nog inte de rätta killarna att träna för mycket, eller träna alls för den delen. Efter tredje övningen ikväll så fick Olof kramp i båda benen och under fjärde övningen var det nära att det inträffade två dödsfall på gymmet.

När Jeppa och Olof kom ut från gymmet så var där ett par killar som sa till Olof och Jeppa att det är jättebra att röka innan man tränar. Det ska enligt dem vara bättre att röka än träna och iomed att Olof och Jeppa är seriösa så överväger dem nu att sluta träna och börja röka istället.


Träningsvärket

Halli Hallå Daybook!

Igårkväll fick Jeppa och Olof en inflyttningspresent av Jeppas flickvän.

De tycker att Jeppas flickvän har fått en konstig syn på dem.


Idag har Jeppa och Olof varit på gymmet, det blev Jeppas första träningspass. Jeppa började få ont efter andra maskinen, han klagade på smärtor typ överallt.

Sedan tror Jeppa att han är starkast i världen och lägger på 120 kg på benpress, vilket resulterar i att Jeppa fick ont i knäet och fortfarande känner av smärta.

Jeppa och Olof kände sig duktiga, så de gick in på New York Pizza och köpte hem två stora pizzor med en cola för att kompensera nyttigheterna.


Olof och Jeppa har tillkallat expertis när det gäller bloggen!

Lisa var här idag och fick lite material till att göra en fin banner, så nu kommer ni slippa att se en ful och tråkig blogg, nu kommer bloggen bli top-noch. Våra läsare förtjänar bara det bästa.


Niclas och Olof har även tillkallat expertis när det gäller att städa.

1510 kronor kostade det för att få det städat här, det är som taget tycker Olof och Jeppa och imorgon kommer det att bli rent.

Olof och Jeppa har även hunnit med att gå in i en tv-spelsbutik och kollat efter nya tv-spel, men de fann inget intressant än, kanske köper lite nya kontroller nu när folk har visat intresse för detta.

Roligt att se att vår blogg släpper fram killar som leker coola. Många personer som Jeppa och Olof har träffat på har biktat sig för dem och berättat att de jättegärna vill vara med och spela tv-spel. Känns härligt att vara stilikoner tycker Jeppa och Olof.

Ikväll hade Jeppa och Olof tid för att ta sitt vaccin mot svininfluensan, Jeppa var latast och orkade inte, Olof orkar inte dra dit utan Jeppa heller.

Olof tror att Jeppa vägrade pga at bieffekterna och skulle i så fall dragit fördel av det när det gäller tv-spel.

Olof har läst att folk har fått ont i armen och fått frossa, detta skulle påverka Olofs spel och därför så kommer han inte tillåta Jeppa att ha den fördelen.

Ingen har åkt dit med andra ord.

En andra NHL-turnering är avgjord, och vinnaren blev Olof med Calgary efter en svettig turnering!






Dallas Sallad

Nu har Jeppa och Olof ätit upp sin pastasallad. Den var god, men de tänker inte avslöja receptet.

Just nu bryggs kaffe och de fortsätter att spela på sitt tv-spel. NHL-turneringen går mot slutet, och det är otrooooligt jämnt.

Idag blev det dock inget gymmande.

Olof och Jeppa vill inte vara på gymmet när folk kan se dem. De ska försöka smyga dit mitt i nätterna för att slippa skämmas.

Olof hävdar också att det är en social sak, vi hade redan sagt "hej då" till tjejen som jobbade i receptionen, känns dumt att komma igen då


Jepplof vs. Gymmet - 0-3 (WO)

Idag tog vi det största klivet någonsin i våra liv, nej, det var inte att flytta hemmifrån, och det var heller inte att vinna VM i tv-spel.

Vi har skaffat gymkort!!!

Passa på att hälsa på Jeppa och Olof så länge ni känner igen dem, för snart kommer ni se två snyggaste och mest vältränade tv-spelgudarna någonsin!

Jeppa och Olof började att gå de 500 meterna ner till gymmet, och efter ungefär 400 meter ser Olof 7/11 och säger "Där är gymmet!"

Men tydligen heter det 24/7, och 100 meter senare säger Olof "Ohhh, där är gymmet" med en uppgiven röst.

Jeppa och Olof skrev in sig och nu väntar 10 månaders hård träning. Eller 10 månaders cross-traning framför tv-apparaterna som Jeppa kommer att köra.

Olof och Jeppa tänkte publicera våra fräscha och ansade överkroppar, men Olof uteblir med motiveringen "Jag ser ut som en anorektisk fiskmås" och Jeppa var "sjuk" och kommer heller inte medverka.

Ni får istället avnjuta våra extremt slimmade biceps. Mycket tv-spel, onani och kaffekoppslyft ligger bakom.

Olof gissar att Jeppa kommer ligga sjukskriven ett bra tag, och Jeppa tror att Olof kommer att krossa sin egen bröstkorg när han ger sig på 30-kg bänkpress.





Mr Brightside och hans kompis

Jaha, då kanske ni undrar varför världens bästa blogg har varit tom på uppdateringar på senare tid? Jasså det undrade ni?

Olof och Jeppa kanske har skaffat oss liv? Ingen fara våra vänner, Olof och Jeppa är fortfarande indolenta!

Olof och Jeppa har haft fullt upp med flytten och allt som hör därtill. Vi har planerat att börja gymma, men det har inte gått så himla bra, vi planerar dock fortfarande att göra det. Vi har 500 jobbiga meter dit, men tanken på träningsvärk avskräcker Olof och Jeppa.

En riktigt skön sak skedde när Jeppa och Olof var ute i lördags.

En tjej som Jeppa aldrig smittat förut, och heller inte sett, sa att han var lik en viss kändis!!!!

Olof kunde inte sluta skratta, Jeppa har fått höra att han är lik denna Idol-ikon mer än 20 gånger, det var som värst under Idolen tid i TV!

Jeppa?

Senare under kvällen kallade två omogna Olof för Jihde

Olof?

Ikväll har Olof och Jeppa lagat maud, Jeppa och Olof lagade ärtsoppa och stekte bacon, samtidigt som en pastasallad förberedes. Olof och Jeppa gjorde en egen sås med vitvinsvinäger och lite kryddor.

Kanske kommer en fin bild på salladen imorgon, vi funderar på att dra igång en hälsoblogg, förutsättningarna finns, gymkort och ork saknas.

Jeppa och Olof är mätta och belåtna nu, så de spelar en jättestor hockey-turnering i NHL10 som gäller en pizza och läsk som vanligt.

Till detta kan de avnjuta en fin kopp kaffe och olika sorters kakor, de samlar på kaksorter.

Olof försökte och lyckades skada Jeppa inför de viktiga matcherna. Man gör allt för att skada och psyka sin motståndare.

Jeppa höll fram sin mugg för att få en skvätt kaffe i den, och Olof passade på att "missa" muggen och skollade Jeppa på armen, Jeppa och Olof spiller inte sitt kaffe i onödan, så Jeppa kämpade några sekunder med att ställa kaffet fint på bänken innan han sparkade på Olof.

Jeppa hävdar att han känner av skadan och den föranledde förlusten precis.

TV-spelsutskottet för avgöra




Ola kunde visst då texten!


Alla har suttit och snackat om att Ola inte kunde texten till Mandy! Men nu kan alla ni klagare sluta upp att klaga! Här har ni ett bevis på att Ola visst kan texten!

Jeppa prutta högt

Idag har Jeppa jobbat, och Olof inte.

Olof har varit på apoteket och köpt tabletter mot halsbränna, Panodil och Resorb. Pills are good!

Olof har satt upp ett bord från IKEA som var mongoliskt och kanske får bytas, Ingvar ha inte haft alla hästar hemma när han gjorde det.

Sen även en hylla har kommit upp och en bordsduk. Börjar bli riktigt manligt nu.

Krasse har besökt Olof idag och fått storstryk på datorspel, trots att Anders hävdade att datorn och domaren låg bakom alla baklängesmål.

Nu sitter Jeppas flickvän här, dagen efter en annan tjej var på besök. Olof känner att han aldrig kommer att bli frisk nu.

Idag blev det panerad fisk, fiskpinnar.

Jeppa vann en tävling i att kasta papper från långt avstånd i en papperskorg.

Jeppa och Olof har även införskaffat en fin tavla


Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd

Hali Hallå Dagbok!

Idag steg Olof och Jeppa upp i ottan. Olofs mamma körde in bilen till dem, och sedan började äventyret!

Jeppa och Olof tog allt sitt skräp och madrasser och lastade in i bilen. Sen tog Olof och Jeppa och körde hem till Klagshamn och fikade med kaffe och bullar.

Efter att ha hämtat lite saker och packat bilen så körde vi mot IKEA!

Det var rena labyrinten och Jeppa och Olof gick mot pilarna hela vägen.

Jeppa var som en full pensionär och tappade sin vagn i marken två gånger, och som toppen på isberget gick han in i en parkerad vagn och ådrog sig en lårkaka.

Olof är nästan säker på att han såg Ingvar Kamprad på IKEA, Jeppa hade ingen aning om hur han såg ut. Men det borde stå någonstans.



När vi kom till kassan så sa Jeppa "vi gissar vad det kostar, sen får den som är längst ifrån betala"

Jeppa gissade på 2 800 kr och Olof gissade på 3 800 kr.

Och den totala summan blev ....*trumvirvel* 3808 kr!!!!

Riktigt jävla sjukt gissat, och Olof drog paralleller till Rain Man och kallade sig själv autentisk (Efterbliven enligt Jeppa)

Dagens bästa köp!



Vi träffade på Johannes inne på IKEA, han var väktare där, han lekte att han var seriös och inte hade tid, han har kroppsbyggnad som en otränad Peter Harrysson.

Jeppa och Olof har hittat sin drömsoffa! En hörnsoffa som kan bli en bäddsoffa. På detta sätt kan Olof och Jeppa somna ute vid sitt tv-spel och sedan vakna upp och fortsätta där de avslutade.

Vi har precis haft besök av tre personer, och en av dem var en tjej, så vi får sanera lägenheten nu efter de har gått.

Jeppa ska med sitt jobb till Fridays, och Olof ska glida ner senare och joina till fotbollen. Vi har ju en del pengar i spel nu när vi ska betala hela hyran på spel & betting!

Nu har vi två blommor och ett akvarium i lägenheten, mysfaktor 10

Olof installerade en taklampa och skruvade i sladdar i sockerbitar, otroligt händigt!

I dagarna ska Olof bygga upp lite andra möbler som införskaffades och soffan kommer innan helgen, så det kommer att bli bra.

Vi hade bara råd med två glödlampor, men ska köpa fler nästa lön, eller när Olof får ett jobb


Olof och Jeppa har bra känsla för design, kolla bara vad man kan göra med pasta och ris




Kärt återseende

Igår hade Jeppa en kändis på jobb. Det var ingen mindre än Olof och Jeppas gamla lagkamrat och vår stora Idol! - Ola Svensson. Han nämnde att han träffat Olof på spririt, vilket gjorde Olof otroligt stolt. Desto värre mindes han inte Olofs namn.

Jeppa och Ola snackade mycket om TFF tiden de hade tillsammans. Ola undrade hur det kunde gått som det gjort med Jeppa och att han borde spela fotboll på hög nivå. Kul och deppigt att höra tycker Jeppa.

Det kom fram att Ola är grymt bitter på TFF fortfarande. Ola känner att han borde fått chans i a-truppen. Stackars Ola, han har bara blivit flickfavorit(vilket han verkade gilla) och artist, tråkigt för honom.

Jeppa och Ola kom fram till att allt bra händer av en slump.

Innan de skildes så sa Ola till Jeppa att ta Olas nummer och komma upp till stockholm och festa. Vore kanske kul att testa tycker Jeppa och Olof.








Träningsvärk idag efter att gymmat igår? Nej, inte det minsta. Jeppa och Olof kom aldrig iväg. De var försent ute och 24seven hade inte personal där efter 19.00 så de kunde inte skaffa gymkort. Blir imorgon innan eller efter Ikea, kanske.

Kvällens fotbollsträning blir inte heller av. Vi var laddade som tusan, men Olof har insjuknat och Jeppa tränar förstås inte utan Olof.

Vi fick våra första inflyttningspresenter idag när Olofs storebror Johan var på besök. Fin gest Johan, uppskattas.

Första natten utan tjej!



Jeppa och Olof brukar alltid sova i samma rum när de sover över. Men inatt var första gången de sov i enskilda rum. Hur gick detta då?

Jeppa sov som ett hårigt litet barn, men Olof hade det värre.

Det blev lite sömn för Olof natten till söndagen och han låg vaken tills 06:00 i princip inatt. Men en mycket skum sak inträffade!

Olof hörde en bil på vägen som kom körandes i racerfart, typ 150 km/h. Olof trodde då att bilen skulle flyga in genom fönsterrutan och krascha på honom. Så Olof sprang upp ur sängen och kutade mot dörren, och sprang in i en resväska.

Huvudsaken är att bilen missade tycker Olof. Hemma har han sprungit i sömnen för träd som fallet över sängen när det åskar.

Olof vet inte om det var på riktigt eller i sömnen, men han säger att han befann sig i ett så kallat stand by läge

Nu kom Jeppa hem från jobb och Olof har suttit och spelat tv-spel med sin nya tv-spelskompis Krasse.

Olof lagade pytt i panna och bjöd på mjölk. Det var fest!

Nu ska Olof och Jeppa spela lite tv-spel för en gångs skull och sedan är det tänkt att vi ska till gymmet som ligger ungefär en mjölksyra bort, dvs 200 meter ifrån oss.

Olof ska försöka sätta personligt rekord i bänkpress i år. Senast fick Olof vener i pannan när han skulle få bort 40 kg som tyngde honom.

Jeppa snackar mycket om cross-trainer, han behöver svetta bort lite mage.

Vi kommer verkligen inte att komma diettips, och frågan är om man bloggar imorgon efter att träningsvärken satt sig. Jeppa och Olof har fortfarande träningsvärk efter allt lyftande igår.

Jeppa och Olof sitter och petar på varandras biceps och bölar. Elle ja, biceps och biceps, de där sakerna som buktar lite uppåt (eller borde i våra fall)

Ikväll kanske vi får en hemlig gäst på besök! Och imorgon sägs det komma en annan, med inflyttningspresent.

Sambos!

Det ni alla bloggläsare har drömt om, är nu verklighet!

Jeppa och Olof har blivit sambos!!

Vardagsrummet kommer att göras om till en mental onani-bild för den som gillar TV-spel och film.

Ingredienser för en lyckad kväll

  • En stor subwoofer
  • Ett 5.1-system
  • Förstärkare
  • En bio-duk på 110"
  • En LCD tv på 40".
Allt detta har Olof och Jeppa fixat, och mer ska införskaffas.

Olof och Jeppa har även ett lyxskåp. Vi kallar det fikaskåpet. Där står melittapåsar, olika kaffesorter och oändligt många kakor. Vi gillar att förfest-fika. Blir nog en del irish coffey!

Hela förmiddagen har gått åt att lyfta möbler. Detta gör att vårt första inplanerade träningspass imorgon kan bli inställt (Ni får 1.20 i odds)

Sen handlade Jeppa och Olof mat på Willys, vi köpte bara det nödvändigaste

  • 1,5 kg jordgubbssylt
  • 5 kg ris
  • 12 kg pasta
  • 1,5 kg fetaostbitar med 45% fett
  • 600 gram rostad lök (inte alls fettigt)
  • 15 paket pulversås + 5 andra såser
  • En slaskskrapa (som Olof är oerhört stolt över)
  • 400 melittapåsar
Olof och Jeppa sponsrade nog Eldorado med 1500 kr.

Nu börjar vi komma i ordning, på onsdag ska Olof och Jeppa bege sig till IKEA och då ska vi införskaffa kaffemuggar så vi slipper dricka ur flaskor.

Muggarna kommer vi att lägga 1000 kr var på, MINST!

De kaffemuggarna vi köper nu kommer vara oerhört personliga och kommer att väljas ut väldigt metodiskt.

Dagen till ära provar vi en ny Zoegas-sort och planerar att jobba av Zoegas. Vi kommer sedan att betygsätta alla Zoegas på bloggen så ni får det lättare att välja kaffe.

Idag provar vi Zoegas Intenzo



Kändes ganska okej att först handla mat för 2500 och sedan gå rakt ner på Max och köpa burgare till kvällsmat.

Nu börjar Jeppa kolla styrkan på batterierna som sitter i X-box kontrollerna

Nu är kaffet klart! Och Olof och Jeppa har precis startat ett NHL-slutspel som gäller en pizza och läsk som vanligt!

Seee yaaa!

RSS 2.0