Jeppas dag!

Började med en fin förfest där 9 killar satt och klunsade om fyra x-boxkontroller. Två mot två på FIFA, mycket handsvett från många olika killar på samma kontroll. Och nio gånger så många ursäkter, dock lättare för Olof att skylla ifrån sig på sin medspelare när han förlorade.

Olof lämnade festen vid 22:00 för att gå på Magnus 25-årsfest och grabbarna spelade vidare. När Olof mötte upp folket ute, så var det inte samma folk längre.

Jeppa kom mot baren, helt blöt i ansiktet och gned sig i ögonen..."Jag fick en drink av en tjej....i ansiktet". Och bara någon halvtimme senare var han förbjuden att beställa in sprit i baren.

Olof fann alla andra från festen oerhört berusade med, och började undra vad som pågått där. Tydligen bara tv-spel. Men Olof anar något större....

Det blev övernattning hos Jepplof och folk crasha där som vanligt.

Dagen efter sjöng världens längsta man och Olof en fin låt, totalt osynkade, i olika oktaver för en oerhört bakfull Jeppa som fyllde 23 år.

Att ligga bakfull och höra oväsen är bara okej på sin födelsedag. Olof och den långa killen gjode en egen koreografi som ratades av Jeppa dock.

Kvällen blev en onlinepizza som vanligt och den nördiga kompisen kom över och tittade på Inter - Milan. En riktig jävla skitmatch där domaren var köpt tyckte alla (inte Olof som skriver i bitterhet om ni tror det).

Här satt fyra personer under kvällen, en tjej och fyra killar. Ungefär så som ett gangbang skulle sett ut om Olof och Jeppa hade fått bestämma.

Sov sött, vakna blött.

Såhär glad är man när man fyller 23 år


Kommentarer
Postat av: Lisa

sonkiii

2010-01-29 @ 17:35:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0