Mansmys

Idag fick Jeppa hemsläpp! Hans kollega ville följa med hem efter jobb och spela FIFA10 med mansforumskillarna. Detta kunde Jeppa inte säga nej till.

Så det blev matlagning först och sen slog de tre killarna sig ner för att se 2000-talets roligaste film, Step Brothers. Nu har det spelats FIFA i någon timme, det har faktiskt gått bäst för Olof ikväll. Mest otur har Jeppa och den anonyma kollegan haft

Vad lagade Olof och Jeppa?

.

Igår på tomtefesten på KB så inträffade något som kan jämföras med Sveriges frisparksvariant i 94, Idol-Olas vinst av Körslaget, Fugelsangs rymdresa eller det klonade fåret Dolly!

En för Olof och Jeppa, helt okänd person kommer fram till Olof och säger "är det inte du från Mansforum?"

Det visade sig att Olof och Jeppa numera kan titulera sig som C-kändisar och även lokala byfånar.

Roligt att prata med fans och groupies! (vi har inte fått hyrbis, vi är fortfarande lika nördiga, fast bästa nördarna i världen)

En noterbar kommentar var att vårt fan trodde att Olof hade flickvän, och inte Jeppa, med motiveringen att "Olof var minst ful". Jeppa och Olof är lite besvikna då de trodde att bloggen innebar fler tjejer för dem, men tydligen framstår de som nördiga och fula....

Jeppa och Olof känner nu att de är beredda att ta över bloggvärlden, det är bara en tidsfråga innan detta är Sveriges mest omtalade blogg och att Olof och Jeppa har en egen tv-show.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0